En unik og kreativ person, som har stor sans for anderledes og kreative indretninger, indretninger som giver en oplevelse, men som også giver ro, hygge og kærlighed. Rie ser ting og muligheder, som man ikke selv opdager og giver inspiration til nytænkning og brydning af gamle vaner i sin indretning. Giver de bedste anbefalinger.
Jette Grønning
Lægesekretær
5/5
Rie har bevist sig at være yderst æstetisk, stilbevidst og en god, kreativ sparringspartner med mange faglige input. Hun formår samtidig at danne et overblik, at navigere i stressede situationer og at arbejde praktisk med alt fra at lave kaffe til at slæbe møbler og kreere rekvisitter. Rie er passioneret omkring sig arbejde, hun interagerer på naturligste vis med alle typer mennesker, har en god situationsfornemmelse og er yderst behagelig at være sammen med.
Bibi Lykke
Stylist
5/5
Jeg henvendte mig til Rie da jeg var blevet skilt og skulle indrette min nye lejlighed til mig og børnene. Rie var meget engageret i at finde løsninger, som afspejler de personer, vi er med hver vores interesser, og fik det på en god vis flettet ind i de nye rammer. Jeg har et travlt liv, så det var vigtigt for mig, at Rie selvstændigt kunne varetage opgaven, og efter et kort møde, hvor vi gennemgik vores ønsker, lavede Rie et oplæg hvorefter hun fuldstændigt indfriede mine forventninger. Hun styrede processen både i forhold til farvevalg, indkøb af møbler, opsætning af tapet og syning af gardiner. Vi er yderst tilfredse med både det færdige resultat og ikke mindst med samarbejdet med Rie.
Allan Busk
Landsholdstræner i karate
5/5
Vores nybyggede hus manglede sjæl og personlighed, derfor bad vi Rie om at indrette alle rummene for os. Og der er ingen tvivl om, at Ries æstetiske sans er veludviklet, hun finder altid frem til en indretningsløsning, hvor der ikke bliver gået på kompromis med rummets funktionsniveau eller på stilen i boligen. Den største succeshistorie er nok, at samme aften værelserne var færdige, sov vores børn for første gang i deres egne senge. De var helt vilde med det univers, der var blevet skabt til dem.
Merete Svendsen
Skoleleder Stolpedalskolen
5/5
Jeg har nu fulgt Rie, siden hun som nyuddannet lærer kom til min skole og underviste i billedkunst. Hun har siden rørt en masse forskelligt inden for de kreative hverv både som billedkunstner og grafisk designer – men og hun er nu landet på den helt rigtige hylde som indretningsarkitekt. Hun er utroligt alsidig, en kreativ kickstarter, og jeg vil elske at inddrage hendes tanker, når jeg en gang får lidt mere råderum at lege på! Hun er vild kreativ, men samtidig på en meget afbalanceret og symmetrisk måde. Hendes indretning er meget intuitiv, men struktureret, der er styr på tingene, og så er det både varmt, personligt.
Brian Plejdrup
Grafisk Designer
5/5
Jeg har haft den store fornøjelse, at bruge Rie i forskellige indretningsmæssige sammenhæng og Rie har hver gang formået at fange præcis det udtryk jeg ønsker. Resultatet er hver gang kreative, personlige og æstetiske rum og løsninger. Ries unikke evne til at skabe personlige, brugbare og innovative løsninger er i særklasse.
Majken Jespersen
Pædagogisk Konsulent
5/5
Rie Floors æstetiske verden er en helt unik verden. Har aldrig været i et hjem hvor de mange 1000 ting harmonerer så godt sammen. Der er så meget sjæl og personlighed! Kan varmt anbefale hende som indretningsarkitekt. Hun skal HELT sikkert indrette mit hus og være en sparring i hele byggeprocessen.
Brian Overgaard
Tømrer
5/5
Kreativ ildsjæl som kommer med unikke indretningsløsninger til private og erhvervslivet. Bedste anbefalinger herfra.
Per Feder
Fotograf NG21
5/5
Fantastisk fantasi, entusiame og arbejdsomhed! Tør det andre ikke gør og skaber unikke inderdørs-landskaber med sit eget helt særlige touch. Hjertevarm og aldeles cool!
Elenah Sol Levante
Content assistent & SoMe ekspert
5/5
Kan klart anbefale Rie Floor. Hun er nytænkende og leverer bare den helt rigtige løsning.
Thomas Nedergaard
Thomas Nedergaard
Direktør Rekom Aalborg
5/5
Rie har lavet et pigeværelse hos os. Det er blevet det vildeste værelse som vores pige på 9 år er såååå glad for. Vi kan på det varmeste anbefale super dygtige og vildt kreative Rie.
Daniel Levi Edlefsen
Daniel L. Edlefsen
Partner Rold Skov Adventure
5/5
Rie er helt unik og det samme er hendes evner og resultater indenfor indretning. Jeg tror, at Rie sanser og oplever sine omgivelser mere intenst end de fleste og de mange indtryk hun suger til sig kommer til udtryk på utrolig kreativ og æstetisk "fed" vis - alt efter kundens ønsker og behov. Rie er et særligt talent, som kun kan gives de bedste anbefalinger.
Susan Gulstad Specialpædagogisk konsulent
Susan Gulstad
Specialpædagogisk konsulent
5/5
Som lærer på Svenstrup Skole må jeg rose Rie for det store og flotte arbejde, hun og eleverne har lagt i at renovere og pifte gange og fællesarealer op!
Helle Benzon
Lærer Svenstrup Skole
5/5
Rie er total dygtig til erhverv, såvel som private hjem. Giver det lidt kant, arbejder med dine ideer, men ser ting som ingen af os andre er istand til!
Svend Christensen
Svend Christensen
Fotograferne Nibe
5/5
Hun er usædvanligt engageret, fantasifuld og dygtig, "min" indretningsarkitekt, Rie Floor! Hun har lyttet og hørt, hvad jeg mener er fedt, og taget det med i sine stylingplaner for min stue. Og så er hun sindssygt skarp til at se geniale sammensætninger af og balance mellem bl.a. farver, møbler, belysning og dekoration. For slet ikke at snakke om, hvor god hun er til at spotte kup i genbrugsbutikker og lignende (min stue er stylet på minibudget). Stuen føles som et langt, varmt og hyggeligt kram, efter Rie har været forbi. Jeg vil på det aller-, allervarmeste anbefale Indretningsarkitekt Rie Floor. Sgu! 😉
Maria Bærentsen
Kommunikationsmedarbejder Region Nordjylland
5/5
Kreativ og unik indretning. En kvinde med hænderne rigtigt skruet på!
Anne Cathrine Bro
Pædagog
5/5