BOLIGINDRETNING BRINGER SMILET FREM I DIG

Dit hjem er rammen, der skal lade dig op og gøre dig klar til at møde verden udhvilet, med overskud og en god selvfølelse.

Velvære og selvforkælelse

Det sted, du bor, en del af dig og det er en forlængelse af dig. Du og dit hjem har en gensidig virkninger på hinanden, så at tage hånd om dit hjem er også at tage hånd om dig selv.

Nyt liv og energi i dit hjem

De fysiske rammer betyder noget for dine vaner. Hvis køkkenredskaberne ikke er lettilgængelige eller hvis lyset over bordpladen allermest minder om en kostaldsbelysning, er der ikke mange, der har lyst til at gøre noget ud af madlavningen.

Når vi fodrer vores hjerne med signaler om velvære, overskud, skønhed, liv og glæde, fører vores daglige tanker os derhen, hvor vi gerne vil være.

Alt er design

Der er mening med de farver, du vælger til dine vægge og den måde, at du arrangerer dine møbler på. Hvert designvalg har en psykologisk indvirkning på din underbevidsthed. Vi kan hjælpe dig med at skabe et rum, der både glæder din krop og dit sind.

Fransk boudoir. Privat indretningsopgave.

Hvad er din fortælling?

Du har en fortælling, og dit hjem fortæller noget af den.

Vores udseende og adfærd afspejler hvem, vi er – det samme gør de rammer, der er dit hjem. Om vi er klar over det eller ej, så er dit hjem et hjem, fordi det udvisker linjen mellem dig selv og omgivelserne.

Hvem er du? Og hvem vil du gerne være?

Den måde, du indretter dig på, udfordrer forestillingen om, hvem du er og hvor du er. Derfor er det vigtigt, at du har følelsen af hjemme, når du træder ind af døren, så du på bedste vis kan udleve dit fulde potentiale.

HUSK NU INDRETNINGEN, MAND!

At være stilbevidst eller stilforladt er ikke kønsbestemt. Vi undrer os over, at størstedelen af boligindretning og boligmagasiner er henvendt til kvinder.

HVOR ER MÆNDENE?

Hvorfor underkendes mænd ofte som stilløse bastarder, der ikke har flair eller interesse for at omgive sig med smukke ting? Det er en fordom, at mænd omgiver sig med døde potteplanter, fodboldpokaler, og kæmpe fladskærme. Vi oplever, at rigtig mange mænd har stil. Den vil vi gerne hjælpe med at vise i boligen.

Vi integrerer maskulint interiør i en lækker og unik boligindretning, hvor æstetik og funktionalitet spiller sammen.