Jette Grønning, lægesekretær

En unik og kreativ person, som har stor sans for anderledes og kreative indretninger, indretninger som giver en oplevelse, men som også giver ro, hygge og kærlighed. Rie ser ting og muligheder, som man ikke selv opdager og giver inspiration til nytænkning og brydning af gamle vaner i sin indretning. Giver de bedste anbefalinger.

Bibi Lykke, stylist

Rie har bevist sig at være yderst æstetisk, stilbevidst og en god, kreativ sparringspartner med mange faglige input.

Hun formår samtidig at danne et overblik, at navigere i stressede situationer og at arbejde praktisk med alt fra at lave kaffe til at slæbe møbler og kreere rekvisitter.

Rie er passioneret omkring sig arbejde, hun interagerer på naturligste vis med alle typer mennesker, har en god situationsfornemmelse og er yderst behagelig at være sammen med.

Allan Busk, landsholdtræner i karate

Jeg henvendte mig til Rie da jeg var blevet skilt og skulle indrette min nye lejlighed til mig og børnene. Rie var meget engageret i at finde løsninger, som afspejler de personer, vi er med hver vores interesser, og fik det på en god vis flettet ind i de nye rammer. Jeg har et travlt liv, så det var vigtigt for mig, at Rie selvstændigt kunne varetage opgaven, og efter et kort møde, hvor vi gennemgik vores ønsker, lavede Rie et oplæg hvorefter hun fuldstændigt indfriede mine forventninger. Hun styrede processen både i forhold til farvevalg, indkøb af møbler, opsætning af tapet og syning af gardiner. Vi er yderst tilfredse med både det færdige resultat og ikke mindst med samarbejdet med Rie.

Merete Svendsen, afdelingsleder

Vores nybyggede hus manglede sjæl og personlighed, derfor bad vi Rie om at indrette alle rummene for os. Og der er ingen tvivl om, at Ries æstetiske sans er veludviklet, hun finder altid frem til en indretningsløsning, hvor der ikke bliver gået på kompromis med rummets funktionsniveau eller på stilen i boligen. Den største succeshistorie er nok, at samme aften værelserne var færdige, sov vores børn for første gang i deres egne senge. De var helt vilde med det univers, der var blevet skabt til dem.

Brian Plejdrup, grafisk designer

Jeg har nu fulgt Rie, siden hun som nyuddannet lærer kom til min skole og underviste i billedkunst. Hun har siden rørt en masse forskelligt inden for de kreative hverv både som billedkunstner og grafisk designer – men og hun er nu landet på den helt rigtige hylde som indretningsarkitekt. Hun er utroligt alsidig, en kreativ kickstarter, og jeg vil elske at inddrage hendes tanker, når jeg en gang får lidt mere råderum at lege på! Hun er vild kreativ, men samtidig på en meget afbalanceret og symmetrisk måde. Hendes indretning er meget intuitiv, men struktureret, der er styr på tingene, og så er det både varmt, personligt.

Majken Jespersen, pædagogisk konsulent

Jeg har haft den store fornøjelse, at bruge Rie i forskellige indretningsmæssige sammenhæng og Rie har hver gang formået at fange præcis det udtryk jeg ønsker. Resultatet er hver gang kreative, personlige og æstetiske rum og løsninger. Ries unikke evne til at skabe personlige, brugbare og innovative løsninger er i særklasse.

Brian Overgaard, Tømrer

Rie floor’s æstetiske verden er en helt unik verden . Har aldrig været i et hjem hvor de mange 1000 ting harmonerer så godt sammen . Der er så meget sjæl og personlighed!
Kan varmt anbefale hende som indretnings arkitekt . Hun skal HELT sikkert indrette mit hus og være en sparring i hele byggeprocessen . *****

Per Feder, fotograf

Kreativ ildsjæl som kommer med unikke indretningsløsninger til private og erhvervslivet.
Bedste anbefalinger herfra.

Elenah Sol Levante, smykkekunstner

Fantastisk fantasi, entusiame og arbejdsomhed! Tør det andre ikke gør og skaber unikke inderdørs-landskaber med sit eget helt særlige touch.

Hjertevarm og aldeles cool!

Kontakt mig

Mange tak for din mail - jeg vender tilbage til dig så hurtigt som muligt. Vh Rie

Not readable? Change text. captcha txt